2012. augusztus 26., vasárnap

My Fashion On The Beach

 












Számomra a nyár strandviseletét a megunhatatlan muszlin köpenyek jelentették, amit elég nehezen tudtam/tudok levenni magamról. Azonban kétségtelen, hogy ezeket a "kelméket" legjobban az egyrészes     
fürdőruhák tudják kiemelni, amiket ha napozáshoz nem is, de az esti fürdőzéshez, vagy netalántán egy pool partyhoz bátran viselhetünk.




7 megjegyzés:

  1. Végre egy olyan fürdőruhás összeállítás, ahol igazi NŐ szerepel! :) Gratulálok Flóra, nagyon szép vagy! :) A csontsovány modellek remélem látják ezt... Sokkal trendibbek lennének, ha példát vennének Rólad! :)

    VálaszTörlés
  2. Jó nagy zsíros segged van a nem létező melleid mellé. Eléggé elbánt veled a természet.

    VálaszTörlés
  3. "Zsíros segg"? Ugyan kérlek, másba már nem is tudsz belekötni?:)) Ha csak kritizálni tudsz másokat, inkább tartsd meg a véleményed magadnak!:) Flóra csodaszép vagy, szuper képek!:)

    VálaszTörlés
  4. imadom a blogod, de a furdoruhas posthoz meg fogyj egy 10est ha ram hallgatsz.

    VálaszTörlés
  5. you have a lovely blog...if you want we can follow each other!!!!!!! http://comeduegoccedacqua.blogspot.it
    /


    fluo giveaway on our blog
    http://comeduegoccedacqua.blogspot.it/2012/08/fluo-giveaway.html

    VálaszTörlés
  6. ezt lanykent nagyon fura irnom, de nagyon tetszik az alakod, barcsak nekem is ilyen lenne, foleg a fenekem valtozhatna olyanna, mint a tied! aki azt irja, hogy fogyj egy tizest, kivancsi vagyok hogy nezhet ki, eszedbe ne jusson, en nagyon vekony voltam es bottal se piszkaltak meg, most valahogy hiztam egy kicsit es ram talalt a szerelem es vegre normalisan nezek ki :))) csak igy tovabb, go girl! :)

    VálaszTörlés