2012. augusztus 26., vasárnap

My Fashion On The Beach

 












Számomra a nyár strandviseletét a megunhatatlan muszlin köpenyek jelentették, amit elég nehezen tudtam/tudok levenni magamról. Azonban kétségtelen, hogy ezeket a "kelméket" legjobban az egyrészes     
fürdőruhák tudják kiemelni, amiket ha napozáshoz nem is, de az esti fürdőzéshez, vagy netalántán egy pool partyhoz bátran viselhetünk.




2012. augusztus 21., kedd

SWIM










Na persze nem lehet mindenki Michael Phelps, de egyértelműen az úszás az a sport amihez a leginkább kötődök. Talán ez nem is olyan nagy csoda, hiszen 15 év hal élet után, bátran állíthatom, hogy sikerült "megtanulnom" úszni. Hogy egészen őszinte legyek, igazából nem csak úszni, hanem szinkronúszni is, amit a mai napig a világ egyik legnehezebb sportjának tartok (amellett, hogy már elég sok mindent kipróbáltam, szóval elhihetitek:)).
 Nagyon sokáig nem voltam kibékülve azzal, hogy a fél életemet a csempék nézegetésével kell töltenem, de utólag nagyon örülök, hogy ezt a sportot választották nekem (hiszen 4 évesen azt hiszem nem sok beleszólásom volt), miközben hálát adok az égnek, hogy úszóhártyáim még nem nőttek.

Fürdőruha: Nike
Nadrág: Nike
Cipő: Nike
Pulóver: Nike
Photo: Robert Sz.

2012. augusztus 12., vasárnap

White and Gold the Summers IT









S



Amikor már minden boltban kényszeredetten próbának megszabadulni a nyárról ottmaradt daraboktól, és amikor szinte second-hand áron juthatunk bizonyos termékekhez, jogosan kérdezhetitek, hogy miért a szezon elmúltával kezdek el beszélni a nyár tuti darabjáról. Nos, csak azért, mert nem egynyári trendről van szó, sokkal inkább az "érdemes beruházni" kategóriáról, ráadásul kicsivel több energiabefektetéssel ilyenkor szerezhetjük be a reálishoz legközelebb álló ár-érték arányban kedvenc fast fashion márkáinkat. 
A tavalyi megvadult colour blocking után idén kicsit letisztultabban érkezett meg az új kollekció, ahol mintha fehérrel keverték volna az élénk színeket (ezzel sok pasztelt kapva). Persze képzelt katalizátorszerepe mellett, örök csillagként, maga is főszerepben marad.
Ha divattoposzokban szeretnék fogalmazni, akkor a fehér az őszi-téli fekete nyári manifesztációja, azaz: NÉLKÜLÖZHETETLEN! Kell valami, ami kiemeli a nyári bronzos bőrt és ami arannyal (vagy bármilyen más árnyalattal, anyaggal, de én személy szerint az említettet oroszos szigorral hordom télen-nyáron) is jól működik. 
Nos, aki még nem rendelkezik egy "kis fehérrel", az vegye hátára a várost és kutasson még néhány darabért, mert garantáltan jövőre is tökéletes lesz!

Napszemüveg: Gucci
Fehér overál: Zara
Cipő: Zara
Photo: Akos T.