2013. szeptember 29., vasárnap

BALLIN - Just livin the good life!












Pár post-al odébb már néhány szót ejtettem a divat világába egyre jobban beférkőző humorról, ami  egy kicsit újraértelmezi a luxus fogalomhoz társított képzeteinket.
Brian Lichtenberg ( http://www.brianlichtenberg.com/ ) is igencsak jól szórakozik a leghíresebb divatházak logóinak "újraértelmezésével", amivel egy új őrületet indított el világszerte és amit divatrajongók ezrei követnek.
 Balmain-Ballin, Hermés-Homiés, Céline-Féline, whatever...lényeg, hogy egy abszolút átütő ötlet, ami új szabályokat vezet be a divat körforgásába, lazítva ezzel az szigorú ősi beidegződéseken.

Póló: Brian Lichtenberg
Szemüveg: Prada
Táska: Céline
Cipő: Buffalo
Nadrág: Zara
Bőrdzseki: Zara
Photo: Silye G.

2013. szeptember 8., vasárnap

La DolceVita














Mindig is irigyeltem az olaszokat és nem csak a nagy múltú divattörténelmük és a velük született elegancia miatt, hanem sokkal inkább a belőlük áradó életöröm és jókedv az, ami miatt nem telik el úgy év, hogy ne látogatnám meg őket. Mondjuk nehéz is lenne pesszimistának lenni ilyen közös vacsorákkal, tengeri kilátással és azzal a mérhetetlen összetartással, amit sajnos Magyarországon ritkán tapasztal az ember. 
Igazán szerencsésnek tartom magam, hogy az elmúlt három hétben volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen is egy igazi olasz családban élni, hogy milyenek az esti közös vacsorák, hogy milyen elmenni velük bulizni, na meg persze, hogy hogyan is öltözködnek.
Úgyhogy itt is van az első, Sophia Loren ihlette bejegyzés, ami a 60-as évek hangulatát idézi.

Fürdőruha: GoldenPoint
Napszemüveg: Prada
Öv, Cipő: Mango
Photo: Takacs A.