2013. november 25., hétfő

Just a Casual Day


Nyilván nem mehetünk minden nap szivacskabátokban és felhőkarcoló stilettókban az utcára, mert akkor felmerül a kérdés, hogy mit is húzunk magunkra, ha valahova tényleg ki kell öltöznünk. Jó, jó egyes körökben - Anna Dello Russo, Carine Roitfeld, vagy akár az Ördög maga - biztos találunk minden napra egy estélyit, egy bundával, de azért valljuk be, hogy a többség nem ezekben feszít a hét minden napján.
Ezért úgy gondoltam, hogy kicsit színesítem (vagy lehet, hogy egyeseknek szürkítem) a palettát, egy számomra hétköznapibb, farmerosabb összeállítással.

Mivel muszáj volt véget vetnem annak, hogy mostanában le sem lehet rólam szedni a bőr nadrágomat és legszívesebben mindenhova abba megyek, ezért választottam egy olyan "farmert", ami talán átmenetet képez a kettő között, ezzel segítve a "leszokásomat".:)

Farmer: G-Star
Pulóver: Gas
Szemüveg: Prada
Táska: Gucci
Csizma: Zara
Öv: Mango
Karkötő: DDG - Andrássy út
Fülbevaló: Ómama Bizsuja
Bőrdzseki: from Forte dei Marmi
Fotó: Silye G.

2013. november 17., vasárnap

CORALorSPONGEImádom, hogy télen már nem csak a fekete-barna-szürke tengelyen tudunk mozogni, hanem akár rózsaszínbe, fehérbe, világosabb pasztellszínekbe nyugodtan tetőtől talpig beburkolózhatunk, ezzel egy kis vidámságot, csempészve a borongós, szürke!, őszi hétköznapokba. Persze tudom, hogy a legtöbben menekülnétek egy ilyen, szivacs darab láttán, de az idei őszi/téli kollekcióba gyönyörűen passzol, ez a nem mindennapi, Stella McCartney-t megidéző kabát/bunda szerűség, ami engem abszolút magával ragadott.

Bunda: H&M
Nadrág: VeroModa - DDG
Kesztyű: Zara
Cipő, Fülbevaló: Mango
Photo: Silye G.
Special thx to Dora H.

2013. november 10., vasárnap

The Colourful SEA

A fodros szoknya a tél abszolút slágere. Vehetünk feketében, fehérben, rózsaszínben, burgundiban...lényeg, hogy megtaláljuk a ruhatárunkhoz legjobban illőt. Engem ennek ellenére, sokkal inkább a "búvár" anyaga hat meg mintsem a fodros mivolta. Abszolút odáig vagyok a nem mindennapi anyag és formavilágért, amiket manapság a tervezők előszeretettel használnak és amelyeket a bátrabbak néha-néha magukra is húznak. Szóval merülésre fel és irány a tenger!

Frilly skirts for fall! These lovely clothes are the absolute it peaces of this season, whatever it's black, white or pink. However, I'm more interested in the unusual material, - for instance the diving suit like ones - that the designers are loved to use in the  2013/2014 fall-winter season.
So guys let's take a dip!


Pulóver: Gap
Cipő: Jimmy Choo for H&M
Szoknya: Zara
Szemüveg: Diesel
Nyaklánc: H&M
Photo: Silye G.
Special thx to Horvath D.