2013. december 26., csütörtök

Celebration!


Az év vége mindenki számára egy mozgalmas időszak, hát még nekem, aki azon "szerencsések" közé tartozik, akik karácsony előtt/alatt/után, ünnepelhetik a szülinapjukat is.
Az ünnepeket persze illik ünnepi öltözettel megtisztelni, aminek egyik fontos eleme - véleményem szerint - az örök"zöld" piros szín. Azonban, az igazat megvallva én, sokkal jobban szeretek játszani az anyagokkal, mintsem a színekkel, éppen ezért is választottam alapul a mindenhez jól használható bőrt  -az idei szezon nélkülözhetetlen darabját - amit nem mindennapi tollakkal "fűszereztem".

Fotó: Silye G.

2013. december 4., szerda

The Bigger The BetterLeeső vállak, homokóra fazon, férfias stílus, amik leginkább jellemzik az idei kabáttrendeket. De minek is lehetne jobban örülni, mint az oversized ködmönöknek ebben a vérfagyasztó hidegben, melyek alá nem kis mennyiségű ruhát tudunk még halmozni. Szőrben, bőrben, virágosban, rózsaszínben is beszerezhetjük ezeket a "fűtőtesteket", úgyhogy azzal biztosan nem lesz probléma, hogy valaki nem találja a számára megfelelő darabot.
Végtére is, mi sem mutatja jobban a női emancipáció térnyerését, mint az idei "férfias" vonulat.
 Én imádom!

Kabát: Mango
Szemüveg: Prada
Táska: Celine
Nadrág, pulcsi, cipő: Zara
Óra: Michael Kors
Karkötők: DDG
Fotó: Silye G.
Special thanks to: Sticz R.