2014. szeptember 29., hétfő

Rave New World















Én tudom, hogy ez a Normcore időszaka. Megszületett, itt van, imádjuk. De a földhöz ragadás mellett, emelkedjünk a magasba, rugaszkodjunk el a normáktól és lássuk meg azt, hogy mi  rejtőzik a rendszer felett. Mixeljünk, kavarjunk színt a színnel, anyagot az anyaggal, stílust a stílussal, az izgalom és a humor kedvéért. Innentől ne legyen az ősz, az elmúlás időszaka! Újuljunk meg, mert ebben a szezonban a színek bevadulnak.

Napszemüveg: Diesel
Öv: Moschino
Mellény: Tommy Hilfiger
Táska: Lacoste
Cipő: New Balance
Szoknya, Top, Gyűrű: Zara

Photo: Silye G.
Special thanks to Regina Sticz

2014. szeptember 26., péntek

BRIDGET&OLIVIA | The Grand Opening


 









Honnan is kezdjem...onnan, hogy betekinthettem Dóri és Timi rajzaiba, vagy onnan amikor a kezembe foghattam a hétköznapinak nem mondható anyagokat, vagy amikor végre a kedvenc részemhez értünk és belebújhattam a darabokba, az első bemutatóval a Szépművészeti Múzeumban, vagy a másodikkal a Raqparton http://www.raqpart.hu/...???
Nem, most a showroom van a porondon! Az a gyönyörű kis gyöngyszem az Ó utcában, ami tökéletesen illeszkedik a megálmodott 2014/2015-ös őszi-téli kollekcióhoz és ahol tegnap vendégek százai jelentek meg, hogy osztozzanak örömünkben, egy pohár Hungária Pezsgő http://www.hungariapezsgo.hu/ mellett.
Ékszerek, csillogó táskák, no meg persze a "kaptár" ruhák keltettek nem kis feltűnést a letisztult, üde üzletben, ami már tárt karokkal várta leendő vásárlóit. Ezt a letisztultságot fokozzák a ruhák pasztell színei, melyek az idei őszi-téli trendbe tökéletesen illeszkednek, illetve a kellő melegséget adó finom, thermo anyagok.
Ki az aki még most is úgy érzi, hogy kibírja, hogy ne térjen be ebbe a csodába? Remélem nem sokan.:)
Egy szó mint száz, ne féljetek bekukucskálni a lányokhoz és szert tenni pár egyedi darabra, mert garantálom imádni fogjátok.

1066 Budapest Ó utca 9

Ruha,Táska: Bridget&Olivia
Kabát, Cipő, Nyaklánc: Zara
Gyűrű: Zara, H&M
Smink: Kiko

Photo: Richard Kovacs