2011. május 31., kedd

Néha talán a legegyszerűbb döntések a legjobbak. Természetesen egy fehér ing egyetlen ember ruhatárából sem hiányozhat(üzenném ezt Barbinak:)), hiszen ez a darab olyan funkcióval van ellátva, hogy szinte mindenhova felvehető és mindenhez tökéletes.

Azonban a piros nadrág funkciói, már nem ennyire széleskörűek. Én, azért nem szeretem annyira hordani, mert igen nehéz úgy összerakni valamivel, hogy az ne legyen túl kontrasztos. Sokan úgy gondolják hogy a piros nadrág csakis feketével hordható, ami egyfelől oké, mert köztudott hogy a piros és a fekete jók egymás mellett, de számomra akkor is túl erős az ellentét. Azt a tanácsot tudom adni, hogy pasztell és világos színekkel kombináljuk, amivel a végeredmény sokkal lágyabb lesz. Vagy követhetjük a mostani multicolour trendet is és hordhatjuk erős kékkel vagy a merészebbek narancssárgával.Sometimes less is more. No doubt, everybody need at least one of this multifunctional article of clothing, I mean of this white shirt, because it can be matched almost with everything.

But red trousers are standing on the other side. As for me, I don't really like wearing them, because if you put on with dark tones, your look can be easily contrasted.

So, my advice is that, you should mix your red trousers with light colours, or if you are a multicolour fan combinate with navy-blue or orange.

2011. május 26., csütörtök

Kicsit merész vállalkozás volt ilyen tikkasztó hőségben hosszú, pamut pólóba kimerészkedni az utcára, de mit tegyen egy megszállott, ha az összeállítás számomra így volt tökéletes. Igazából még mindig nem barátkoztam meg a férfi nadrágokkal, de néha jó előkapni a szekrény mélyéről, mindamellett, hogy felhúzhattam hozzá a kedvenc barna cipőmet, ami nemcsak, hogy brutál magas, de még kényelmes is (számomra). Nos így jött létre ez a matt színekben pompázó kertészlányos, nagypapás összeállítás, amit egy kicsit próbáltam egy Louis Vuitton millionaire napszemüvegével egy lazább, coolabb irányba terelni.
I was absolutely crazy, when I put my outfit on with this cotton shirt, because the sun was scorching,but well ok I know, I'm a fanatic. To be honest, I still don't like men's trousers, but if I can wear them with one of my favourite boots, I become attached to them. So that's how, I got this look for that day, that can't be perfect without these rappe' LV millionaire.


2011. május 11., szerdaAmikor egy csodás keddi napon sikerült így felöltöznöm, hát hogy is mondjam, rendesen megkaptam a magamét...na persze nyilván nem az öltözékem miatt. Gondolom mindenki kitalálta, hogy itt nem más, mint eme lenyűgöző táska volt a felelős mindenért... Na jó, az biztos, hogy nem egy mindennapi darab és valljuk csak be, jobban illik bele egy homokozó vödör gereblyével párosítva, de én akkor sem bírtam ki, hogy ezt ne vállaljam be... Egyrészt színben tökéletesen illik a lookhoz, kölcsönözve ezzel egy nyárias hangulatot, másrészről meg valami nagyon oddish-t akartam végre "magamra húzni" (ja mondjuk, egyeseknek már az is az, ami számomra hétköznapi...).
Egy szó mint száz, nem bírtam a boltban hagyni ezt a "szitatáskát", ami azért is nagyon tetszik mert átlátszó (vagy inkább lukas), továbbá azért nem minden nap látunk ilyeneket az utcán, sok ember örömére:)....

Everybody was poking me all day long, on a beautiful Tuesday, but honestly I wasn't surprised. Apparently, not because of my clothes, but I'm sure, that nobody thought that. Ok, it's not a usual "schoolbag", and you can imagine this much rather on the beach, but for me, it was a must to hold it.
On the one hand, this colour was a perfect match for yellow (making a summer illusion),and on the other hand ,I wanted to do something epic...

2011. május 8., vasárnap
Apropo!Ez a megfelelő pillanat, hogy postoljam végre ezeket a cipőket, ami számomra maga a megtestesült "heaven" és ami miatt teljesen kivagyok, hogy nem tudom hordani...:D
Egyfelől az sem utolsó, hogy egy Louis Vuitton cipőről van szó,másrészről viszont, ami számomra még sokkal többet jelent, az az, hogy ezeket nem másnak, mint Kanye West-nek a keze munkája járta át (az természetesen kérdéses, hogy mennyire). All in all, annak ellenére, hogy hatalmas tervezői képesség nem kellett ezekhez a remekekhez, számomra ez a "vérbe mártogatott" cipő a tuti nyerő!

Kanye West for Louis VuittonAzt biztos, hogy ez a cipőm a legszebb az összes közül, igaz egy Louboutin hogy is ne lenne az, hiszen a piros talpak mindent megbolondítanak. A hétköznapokban nem is szoktam hordani ezt a csodát, de ehhez a piros nadrághoz nem bírtam megállni, hogy ne ezzel rakjam fel a pontot az i-re. Valamint az is nagyban hozzájárult eme igen fontos döntésemhez, hogy ezt a lookot
az egyszerűség jellemzi, ami -hogy is mondjam- nem a hozzám legközelebb álló valami.
Végezetül hölgyeim én azt mondom, hogy egy Louboutin cipő elengedhetetlen kelléke egy igazi nő életének, még ha van hogy éveket kell rá spórolni:)...

Muszáj volt csatolnom egyik kedvenc képemet, amit ha megnézünk szerintem érthetővé válik, hogy miért "szerelmesek" nők milliói Christian Louboutin mester remekeibe.


No doubt, these are my most beautiful shoes I've ever had, but I think it's not a surprise, because Louboutins are always perfect. Honestly I don't like to wear them on weekdays, but I couldn't help wearing these heels. Moreover this look was too simple for me(that I just can't stand), so I think it was a must to put on them.

I attached one of my favourite photo, that we look, we would understand, why Christian Loubouten is one of the most loved designer in the world.

2011. május 2., hétfőNem is olyan rég, azt mondták rólam, hogy úgy járok iskolába, mintha mindig buliba mennék...Hát sajnos ez a szomorú, hogy az embererek kis hazánkban így járnak bulizni, vagyis na, inkább hogy így sem. Akkor elmondom, hogy csak azért sem fogom alkalmazni a jól bevált converse/farmer combo-t, mert könyörgöm ANNYIRA uncsiii és mindemellett keresve kutatva sem találok benne semmi nőiességet...de most komolyan, ha nem így van nyugodtan mondjátok meg!!
Amúgy is elég borzasztó, hogy itt nagyon kevés (DE NAGYON!) olyan "esemény ", vagy írhatnám azt is hogy "hely" van, ahová fel lehetne venni a szekrényemben porosodó gigaruháimat...ami azért számomra egy kicsit megrázó...

You always come to school in a "party suit"- somebody told me not long ago...Well, well that's the sad thing, that people dress for a party like this(or neither like this).
Yes, if we speak about dressing, I wold like to tell for everyone, I'm not willing to wear this "perfect" jeans/converse combination, because it's absolutely boring!
Moreover, it's very shit, that here in my "lovely" country, there aren't a lot of event, where you can dress like a "queen", that's why my evening dresses getting dusty!:(