2012. június 24., vasárnap

London CallingAz idei nyár városa kétségtelenül London. A brit főváros az olimpia évében a szokásosnál is többet hallat magáról, ráadásul a nyári zivatarok és a fesztiválszezon kezdete is angolos indie hangulatba hozott, úgyhogy gumicsizmát és esernyőt ragadtam. Bár a Glastonbury sártengerben nem feltétlenül praktikus talpig fehérben kacsázni, azt hiszem az én monokróm értelmezésem alapján is "átjön" a rock 'n' roll és az anglománia, sőt egyenesen sugárzik, a kresztáblától a Hard Rockon és a téglafalon keresztül egészen a futtában magamra kapott 007-ig. A szett darabjai egyébként a lehető legkényelmesebbek, kedvenc karkötőm talán itt a legautentikusabb, a fejpánt (vagy turbánkezdemény?) és a pilótaszemüveg pedig a luxushippi vonalat erősíti (a gitárt és a vödörnyi sört csak titokban, a fotózás után kaptam magamhoz).

Pulóver: Ralph Lauren
Csizma: Pinko
Póló: Asos
Farmer: Gas
Gyűrű: Mango
Fotó: Szabó Róbert

2012. június 10., vasárnap

Nuclear denimBár a nyár úgy látszik végleg trópusi üzemmódba kapcsol itt Európa közepén is, az esernyő és az esőkabát lenne a legrelevánsabb divatkellék a szezonban, azért nem mondok le a talán már csak emlékeinkben élő, hosszú, forró és száraz nyarak idoljáról, a forrónadrágról, amit itt hipó után, szegecs előtt láthattok a maga gyönyörűségében. A fazon pedig a klasszikus-divatos magasított derék. Az egyszerű felsővel és az új nyakékkel (láncnak nevezni túlzás, vagy éppen szerénység lenne) pedig nem bírom megállni az asszociációs játékot; a szín alapján már csak a szívószál hiányzik hogy  hűsítő radioaktív jágkásává változzak.

Cipő: Lacoste
Szemüveg: Gucci
Nadrág: Levis
Polo: NewYorker
Nyaklánc: H&M
Blézer: Zara
Táska: Guess
Photo: Robert Sz.

2012. június 4., hétfő

DIYA blog "fő tevékenységétől" kicsit eltérve (csak amíg vége lesz a vizsgáknak), had osszak meg veletek néhány ötletet, hogy hogyan tehetitek extrává, a megunt darabjaitokat. Jajj tudom, hogy ez tök sablonosan hangzik, de nekem most sikerült egy olyan extra nadrágot csinálnom, hogy egyszerűen égek a vágytól, hogy megosszam veletek. Mint divatrajongók, biztosan tudjátok , hogy a "félig ilyen félig olyan...:D" nadrág ebben a szezonban hipertrendy. Ami azért is fantasztikus, mert ahhoz, hogy legyen egy ilyen darabotok, semmi mással nem kell rendelkeznetek, mint egy farmerrel, fél üveg hipóval, fehér mosószerrel és vízzel. Ezután már csak áztatnotok kell és voilá KÉSZ....a végeredmény holnap...:)