2010. december 3., péntek







Igen, ez történik, ha megtalálom rég elfeledett bőrdzsekimet. Reggel, miközben kutakodtam a szekrényemben, rábukkantam eme csodás darabra. Sosem fogom elfelejteni, hogyan is lettem álom dzsekim boldog tulajdonosa...Amikor anya Rómába utazott, kezébe nyomtam egy képet a Vogue-ból, azzal a felkiáltással, hogy "Na ilyet akarok!"- persze nem követelő hangnemben:):) - valamint hozzáfűztem, hogy "bármilyen lehet csak NE Zara" (annak ellenére, hogy annál jobbat sehol sem láttam). Teltek, múltak a napok, amikor egyszer-csak csörög a telefonom és egy ideges hang azt mondja, hogy "végig jártam egész Rómát és nem találtam sehol , tehát eldöntöd, hogy vagy kapsz a Zarából bőrdzsekit, vagy sehonnan"...hát mit ne mondjak hatalmas felelősség zúdúlt rám, hiszen tudtam, nem kicsi a tét:):)...mondtam; NAJÓ legyen az...Őszintén szólva nagyon nem bántam meg, hiszen talán az egyik legjobb beruházás volt életemben és azóta sem találtam sehol ilyen jót mint ez (persze a nagy divatházak bőrdzsekijein kívül).
Gondoltam, ha már lúd legyen kövér és legyen egy kis Balmain beütése az aznapi "outfit-nek". Tudom, tudom, lehet sok lesz a "Balmain"-ből, de mit csináljak, ha egyszerűen lenyűgöz (nem akarom megint ecsetelni erős vonzalmamat a nagy vállak iránt, amiért mindig megkapom, hogy "már megint mennyit gyúrtál Flóóóóra?":)).
Ígyhát, előkaptam szintén régen hordott Armani nadrágomat és a Dolce&Gabbana "szerencse paprikámat", a tökéletes összhang kedvéért, amivel egy kicsit rockos, Christophe Decarnin-os, összhatás lett az eredmény.



Yuppiii, I found my forgotten leather jacket. While I was looking for something to wear, I saw this beautiful "creation", so I knew, that it has to be the right choice for that day.
Well, I just can't forget, how I become the happy owner of this lovely jacket...When my Mother travelled to Rome, I cut a photo from Vogue, I gave her and after that I said "This is what I exactly WANT",- she understood everything, because it was amazing! That leather jacket (at the picture) was similar to a jacket which I saw in the Zara store, but I made it clear, that she can buy everything in the capital of Italy, except that. Days were gone, when my phone started to ring and a nervous voice told me; "I went through Rome and I didn't find anything, except that Zara leather jacket, so you have to decide, whether you want it or not"...oh well it wasn't easy to decide...really:):)...but finally I said, ok it will do...(I'm joking, I don't behave like this...NEVER:):)) After all, it was a great decision, because it was my best buy ever and I'm so, so proud, that I can wear this beautiful Zara creation...hmmm I'm not ironic...haha
Ok, as well be hung for a sheep as a lumb, make a rocky, Balmain style. I know, I speak a lot about Balmain, but I just adore it! So I put on my Armani trousers and Dolce & Gabbana pepper to make a Christophe Decarnin like outfit...I really like it!

3 megjegyzés:

  1. NAGYON TÖKÉLETES BLONDE SALAD COPY A BLOGOD...semmi egyedi..gratula

    VálaszTörlés
  2. mindegyik divatblog egy kaptafára megy és szerintem nem blonde salad utánzat,mert nem is olyan a stílusa, mint a chiarának.

    VálaszTörlés
  3. amúgy, ha nem tetszik ne nézegesd

    VálaszTörlés