2011. május 26., csütörtök

































Kicsit merész vállalkozás volt ilyen tikkasztó hőségben hosszú, pamut pólóba kimerészkedni az utcára, de mit tegyen egy megszállott, ha az összeállítás számomra így volt tökéletes. Igazából még mindig nem barátkoztam meg a férfi nadrágokkal, de néha jó előkapni a szekrény mélyéről, mindamellett, hogy felhúzhattam hozzá a kedvenc barna cipőmet, ami nemcsak, hogy brutál magas, de még kényelmes is (számomra). Nos így jött létre ez a matt színekben pompázó kertészlányos, nagypapás összeállítás, amit egy kicsit próbáltam egy Louis Vuitton millionaire napszemüvegével egy lazább, coolabb irányba terelni.




I was absolutely crazy, when I put my outfit on with this cotton shirt, because the sun was scorching,but well ok I know, I'm a fanatic. To be honest, I still don't like men's trousers, but if I can wear them with one of my favourite boots, I become attached to them. So that's how, I got this look for that day, that can't be perfect without these rappe' LV millionaire.






12 megjegyzés:

  1. mi ez a sok kamu szar..legalja

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik a rövidnacid. De a legjobb az a bogaras gyűrű. Azt honnan? Nagyon állati.:)

    VálaszTörlés
  3. nagyonjó, nagyon tetszik:) és az első kommentre csak annyit: haters gonna hate!

    VálaszTörlés
  4. igazad van Anna, továbbá azt sem értem hogy miért olvassa vki ezt a blogot, ha ennyire nem tetszik neki...érdekes

    VálaszTörlés
  5. Azért néz rá, mert látta a corvinuslistán mekkora kúl... hát végigböngészve, egy épkézláb összeállítást sem láttam, mintha valami hajléktalan magára kapkodott volna mindenféle rendszer nélkül mindent, amit a kukákból kiguberált! Ismét bemutatkozott a Közgáz, Marx meg forog a sírjában, bár senki nem várja el tőletek, hogy tudjátok ki az.

    VálaszTörlés
  6. Kedves névtelen! Tudnál mutatni egy hajléktalant aki így néz ki? Melyik kukából lehet ilyen szerkókat guberálni? Megköszönném,ha utba igazitanal ugyanis sokan szeretnénk ilyen ruhákat túrni a kukákból, mint amik a csajszin vannak. Mellesleg a lányoknak igaza van, haters gonna hate, és egyem a szíved ha csak láttad a listán és kiváncsi vagy elég ha megnézed, nem kell kommentálgatni. Bár igen, fogadjuk el h vannak irigy emberek is a világon. Végül de nem utolso sorban remélem te vagy annyira intelligens h tudod ki az a Marx, akkor biztos nem forog majd a sírjában.
    u.i: remélem gyorsan reagálsz a kommentre. megnézzük milyen gyakran látogatod az oldalt :P
    xoxo
    R'sB

    VálaszTörlés
  7. Nekem nagyon tetszik, csak továbbra is az a bajom, hogy oké, hogy van stílusod, de egy gazdag csaj úgyis mindent megvehet...

    VálaszTörlés
  8. oké, hogy egy gazdag csaj több mindent megvehet, de ismerek én olyan lányt akiknek vitorlásuk, luxus kocsijaik és óriási házuk van és mégis tally weijles meg new yorkeres tömeg cuccokba(és azon belül is a bénábbakba) jár az LV táskájával. Igenis kell stílusérzék.

    VálaszTörlés
  9. ahhoz hogy valaki stilusosan oltozzon nem kell kinai piacon kamu taskakat venni

    VálaszTörlés
  10. fúúú szerintem nagyon jóóó a nyaklánc, a felső, minden :D

    http://alexalovefashion.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  11. hát szerintem pedig pont, hogy semmi stílusérzéke a hölgyeménynek, látom itt a méregdrága ruhakölteményeket, de mindegyik összeállítás borzalmasan áll rajta. bocs, de ezt muszáj volt... üdv, Pernilla

    VálaszTörlés
  12. in love with this bug ring!

    http://staceyko.blogspot.com/

    VálaszTörlés