2011. május 2., hétfő















Nem is olyan rég, azt mondták rólam, hogy úgy járok iskolába, mintha mindig buliba mennék...Hát sajnos ez a szomorú, hogy az embererek kis hazánkban így járnak bulizni, vagyis na, inkább hogy így sem. Akkor elmondom, hogy csak azért sem fogom alkalmazni a jól bevált converse/farmer combo-t, mert könyörgöm ANNYIRA uncsiii és mindemellett keresve kutatva sem találok benne semmi nőiességet...de most komolyan, ha nem így van nyugodtan mondjátok meg!!
Amúgy is elég borzasztó, hogy itt nagyon kevés (DE NAGYON!) olyan "esemény ", vagy írhatnám azt is hogy "hely" van, ahová fel lehetne venni a szekrényemben porosodó gigaruháimat...ami azért számomra egy kicsit megrázó...

You always come to school in a "party suit"- somebody told me not long ago...Well, well that's the sad thing, that people dress for a party like this(or neither like this).
Yes, if we speak about dressing, I wold like to tell for everyone, I'm not willing to wear this "perfect" jeans/converse combination, because it's absolutely boring!
Moreover, it's very shit, that here in my "lovely" country, there aren't a lot of event, where you can dress like a "queen", that's why my evening dresses getting dusty!:(

5 megjegyzés:

  1. A szívem megszakad az evening dresseidért :D Zelles

    VálaszTörlés
  2. szép vagy balikám :) szima

    VálaszTörlés
  3. Hello!

    Látom, vannak rajongóid, úgyhogy gondoltam ideje írni néhány építő szándékú kritikát is.

    1. A kezdeményezés tetszik: sok a farmerben rohangáló igénytelenül felöltözött lány ebben a városban. Viszont ha már divatblogot indítasz, próbálj meg alkalmazkodni az igényekhez. Csak egy példa: vannak alma, körte alkatú lányok, hosszú és rövid lábúak is, sőt, sportosak is. Mindenkin más áll jól. Ha nem mindig csak magadat fotóznád és próbálnál az igényekhez alkalmazkodni, máris sokkal színvonalasabb lenne az oldal.

    2. Tiszteld meg az olvasóidat annyira, hogy nem rendezetlenül odaveted a képeidet, hanem csoportosítod, háttérbe helyezed, és inkább a tanácsaidon van a lényeg. Az embernek nem lesz az az érzése, hogy ez a lány magát mutogatja itt, hanem a tanácsokra fog fókuszálni.

    3. Lehet csak az időhiány miatt, de a tartalmon is van mit emelned szerintem. Tűnj profibbnak, hozzáértőbbnek, ami egyébként meg is csillan itt-ott, hisz az ötleteid kreatívak.

    Sok sikert, remélem nem bántottalak meg!

    Perlaki Fanni

    VálaszTörlés
  4. Szia Házilag Készített Flóra!

    Gratulálok a Közgáz COOL Listhez!

    Kicsit csalódtam, hogy csak ötödik Helyezést sikerült elérned, de ez inkább a Lisa szerkesztőit minősíti, mint Téged.

    Nálam Te vagy az Első!

    Csak így tovább!

    Remélem, egyszer megtermékenyít majd egy Rendes Magyar Ember és sok gyermek világra hozatalával segíted Nemzetünket!

    Üdvözlettel:

    Balla Gergő
    Országgyűlési képviselő
    Jobbik Magyarországért Mozgalom - JOBBIK

    VálaszTörlés
  5. aki igazi no converseben is no :)

    VálaszTörlés