2011. augusztus 2., kedd


Beachglam














A legtöbbeknek fejtörést okoz, hogy mit vegyenek fel a strandra, és leragadnak a mintás fürdőruha - flipflop tengelynél... pedig a feladat nem olyan bonyolult. Először is a kulcs az egyszerű, mégis glamúros fürdőruha, aminél meg kell találni az egyensúlyt a letisztultság és az extravagancia között. Ha ez megvan, szerezzünk be egy könnyen levehető, rugalmasan felhasználható strandruhát, inget, blúzt stb... a szokványos gagyi vietnámi papucs pedig tiltólistás, a reklámszatyorral és a disney-s törölközőkkel együtt. Haladóknak pedig ajánlott a (bármilyen) neonszínű körömlakk, némi aranyló "fux" (lehetőleg olyan ami nem olvad rá az ember kezére) és egy oversize kalap...


6 megjegyzés:

  1. isteneeem, bb kocsikulcs ...bár az ipad utan meg mindig jobb... jaaa es a "beallitások szornyuek, kezdhetnél mar magaddal vmit.... " botrány... :) by redzsiiii (L)

    VálaszTörlés
  2. az a fehér blúz rohadt jól néz ki. =/ Zarás? üdv Vivi

    VálaszTörlés
  3. nyomorék vagy...és ostoba, de mit is várhat az ember egy corvinusostól...

    VálaszTörlés
  4. Mi köze van a Corvinusnak ehhez kérdem én? Drágaság, attól , hogy nem ismered az egyetemet de hallottál 1-2 pletykát és láttad ezt a blogot, még nem biztos, hogy jó következtetéseket vonsz le!

    VálaszTörlés