2011. szeptember 29., csütörtök

Why?Waist?


Why?Waist?







Amikor felveszem ezt a nadrágot, mindig a Corvinuson eltöltött első napom jut eszembe, amikor a gólyatábori lezser "elegancia" (gondolom mindenki érzi az iróniát) után, kedves fiú csoporttársaim röhögve kérdezték, hogy miért csúszott a nyakamba a nadrágom?!?! Nos, erre még mindig nem tudtam válaszolni, így a mai napig próbálom velük ezt valahogy elfogadtatni, több-kevesebb sikerrel.
Azonban én ezt a másik oldalról közelíteném meg. Már baromira nem a csípőnadrágok korában élünk, sőt talán már eljutunk odáig, hogy lassan közönségesnek mondható, persze akad kivétel!!!! Lehet, hogy a legtöbb férfi szívesen nézi az ilyenfajta nadrágokból előbukkanó női fehérneműket (bár remélem, hogy tartunk már ott, hogy nem), de én akkor is tartom azt az álláspontomat, hogy a magas derekú nadrág nagyon sokat tud dobni egy nőn. Hiszen nyújtja az alakot és ettől sokkal magasabbnak és vékonyabbnak tűnik a ruha viselője.
Na persze az már csak természetes, hogy ezt csakis stilettoval lehet felvenni, amit remélem nem kell ragoznom, hogy miért...

3 megjegyzés:

  1. én a magam 164 centijével, és néhány felesleges kilójával nagyon preferálom a magas derekú nadrágokat! kár, hogy annyira sok szépet nem látok a boltok polcain, mint csípőfazonú társaiból.. :(

    VálaszTörlés
  2. naggyooon jooo vagy Flora! zsenialis ez az osszeallitas! kiveve a narancssarga koromlakkot:D

    VálaszTörlés
  3. Bizonyos szinten érthető a nyugati, főként olasz felső tízezerből indult "divat" koppintása, ám észre kéne venni, hogy ez Magyarország, ahol a birka népség, a tanulatlan bunkó munkásság és a mindennapos depresszióban őrlődő háziasszonyok nem sűrűn fognak ilyesféle ruhákat hordani.

    Ám ettől eltekintve a korát megelőző öltözködésed és a megvalósításod módja mindenképpen dicséretet érdemel, ugyan velem sem sikerült elfogadtatni a magas derekú nadrágokat. Egyetértek ámbár, hogy egy utolsó suttyó, egy retkes örömlány, aki nyíltan villantgatja a fehérneműjét egy hetyke csípőnadrágból, vagy aki török buggyos gatyát hord. Meglátásom szerint van egy egészséges mértéke a nadrág derékon való elhelyezkedésének, amiben a lányok jól néznek ki, alsónemű nem villan ki, és még a fenék is formáját őrzi a könnyen babonázható férfiszemek számára.

    VálaszTörlés