2011. december 3., szombat

Penguin in another Aspect.












Az örök klasszikus fekete-fehér combo, nagyon úgy tűnik, hogy az idei szezonban pingvinre emlékeztető ruhák formájában érkezett meg a kifutókra, ami engem cseppet sem zavar.Méghozzá azért mondhatom ezt, mert ezek tényleg olyan darabok, amik nem nagyon mennek ki a divatból és még jó pár évig hordhatom őket. Valójában, mindig törekszem arra, hogy, ha nem is örök, de klasszikusokat vásároljak és most össze is gyűjtöttem nektek néhány ilyet az üzletek kínálataiból, hogy szerintem mit is érdemes megvenni http://homemadejournal.blogspot.com/2011/12/2011s-b.html.
Kicsit furcsának tűnhet első ránézésre a mellény választás, de el akartam térni a megszokottól és egy kicsit "hard" löketet adni a looknak(de felvenném, egy letisztult, minimal fekete vagy fehér kabáttal is, lásd:homemadejournal).

20 megjegyzés:

  1. TE ÚRISTEEEEEN!?!?!?!? ezt te komolyan gondolod hogy igy pózolsz?!?!?!?! wáááááááááá nagyon nagy vicc vagy egy igazi pozör! rohadt unalmas életed lehet csak a ruhák meg a gagyi felszínesség, sajnállak:/ még ha jól néznél ki de zsíros kar, oszlop lábak..........

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos!- és igen, ajánlom neki, hogy komolyan gondolja! A nike mellény nélkül a legjobb.

    VálaszTörlés
  3. csatlakozók az elsőhöz! nem csinos, jellegtelen, tucat figura giccses, drága ruhákba amiket apuci finanszíroz..........

    VálaszTörlés
  4. mellénytelenül nagyon bejön!

    VálaszTörlés
  5. igazi bazári majom!

    VálaszTörlés
  6. szánalmas...........az előző képeket is elnézve, bazd corvinuson mindig jót röhögünk rajta :D

    VálaszTörlés
  7. A sok igénytelen kultúrbetyáron is sokat lehet röhögni akik a "tartalmas" életük és csekély értelmi képességeik mellett szégyenletesen szarul néznek ki, és még mindig reménytelen magabiztossággal azt képzelik, hogy aki brutálisan öltözködik az egyben ostoba is...

    VálaszTörlés
  8. azért mert a családod sem szeret és anyád a háda angol használtruhából vesz neked zöld-lila kezeslábast, hogy a newyorker kirakatát télen is tudd nézni, még nem feltétlen kell belekötni azokba akinek telik nike mellényre..

    VálaszTörlés
  9. Azért ki lehet nézni úgy is jó, hogy az ember nem a corvinusra jár és nincs több tízezer forintja az öltözködésre. JÓL és STÍLUSOSAN!

    http://homemadejournal.blogspot.com/2011/12/2011s-b.html

    Ez tényleg stílus. Ez jól néz ki. De te egyik képeden se nézel ki így. A puffos kabát és az arany cuccok pedig enyhén szólva stílusficam az elegáns kabátkához a fehér szegélyes fekete nadrág pedig ritkán áll jól ilyen alkaton... :$

    VálaszTörlés
  10. Hát igen, ez Magyarország, ahol az emberek képtelenek beletörődni abba, ha valaki jól néz ki, ezért látod azt az utcán amit látsz!Biztos te sokkal jobban nézel ki...nem értem miért nem mutatod be h te mennyivel jobb vagy?!?!...ja és azt végképp nem értem hogy hogy jön ide a Corvinus?VIcc!Nekem igenis tetszik...végre valaki aki be meri vállalni a sok nyomi kommentelő ellenére...na ez a szánalom nem pedig ő!

    VálaszTörlés
  11. Flóra ! Ne is foglalkozz az ilyen emberekkel... Féltékenyek.... És szerintem az ő életük unalmas. Mert annak ellenére, hogy utálnak Téged meg a stílusodat mégis a te oldaladat nézegetik és szabadidejükben fikázzák ... :D Úgyh ez mindent elárul róluk... és életük tartalmas részéről :) Örülök, hogy van ilyen ember , aki fel meri vállalni a stílusát az egyéniségét és nem áll be a "mindenkinekmegakarokfelelni" körbe :) És nagyon jó, hogy van egy olyan dolog, ami érdekel téged és az nem mások élete :) Szóval ne is érdekeljen, mert valamit nagyon jól csinálsz, hogy mégis ennyit foglalkoznak Veled ;)

    VálaszTörlés
  12. A ruhája többet ér mint az olcsó jellemetek! De csak örülhet, hogy vagytok, mert lehet, hogy nevettek pár másodpercig ha meglátjátok, de ő estéken át szórakozik az irományaitokon. Éljen
    a legkúlabb közgázos divatblogger! ... haha

    VálaszTörlés
  13. Mégis kit érdekel, hogy melyik olvasónak milyen ruhára telik? Itt nem az a lényeg, hogy mennyibe fáj a hölgyön látható ruhák egy-egy darabja. Miért zavar bárkit is, hogy 1000 vagy 2000 eurós kabátja/órája/telefonja/cipője van valakinek? De komolyan? Annyira szánalmasan irigy világ van itt Magyarországon, hogy az hihetetlen. A sok köcsög hipster egyből szobnak talál mindenkit, aki kicsit is igényesebb az átlagnál és van stílusa (legyen az személy szerint neki akár nemtetsző is). És ha megengedheti magának akkor mivan? A szóbahozott corvinus egyetemen az egy főre eső iphoneok/androidos csócsmobilok/ipadek/macbookok/sonyvaiok száma körülbelül az országos átlag harmincszorosa lehet így is, szóval elbújhat az a kommentelő, aki ezen tud röhögni. Mellesleg BÁRCSAK több olyan csaj lenne ezen az elbaszott világon, aki igényesen próbál felöltözni, és nem egy csóri converse dorgóban mászkál egy kockás inggel párosítva egész nap. Aláírom, hogy a blogtulajdonos messziről sem tökéletes, de hogy Tisztelt Kommentelők mennyire kicsinyesek tudnak lenni, az elképesztő.

    Lányok, Csajok, ébredjetek fel, nem irigykedve kommentelni kellene, hanem esetleg 10-15 ilyen vagy más blogot olvasni, ami kicsit továbblököd titeket afelé, hogy NŐK legyetek. Nem kell hozzá drága kabát vagy fehér iphone4s, stílus kell és egy bizonyos fokú nemtörődömség, ami annyi szabadságot ad nektek, hogy nem a szomszédnak öltözködtök, hanem magatoknak. Számomra hihetetlen, hogy ez az ország ebben is ennyire elmaradott. Azt nézzük, ki mit gondol rólunk, pedig a család és barátainkon kívül pont nincs szükségünk senkinek a véleményére.

    Próbáljatok kicsit nyitottabbak lenni és úgy élni az életet, ahogy NEKTEK tetszik, nem úgy, ahogy mások elvárják, hogy éljétek. Kicsit elkanyaroltunk az eredeti témától, de szerintem valahol itt gyökerezhet a probléma, amiből ilyen kommentek születnek - nem csak ennél a bejegyzésnél.

    Felejtsétek el az edzőcipőt lányok! Legyetek kicsit NŐK!

    VálaszTörlés
  14. Bocs az elgépelésekért,a fehér ipad2mön nehéz megtalálni a betűket, ígérem legközelebb a feketén írom. Mielőtt még valami nyelvtannáci elküld a kurvaanyámba.

    VálaszTörlés
  15. de itt nem az a baj, hogy ő próbálkozik, hanem ahogy próbálkozik, annak ellenére, hogy ki a példaképe/inspirációja ő a közelébe nem ér, mert ízléstelen és túl sok, amit Flóra visel.azt hiszi, hogy ő divatos/stílusos, mert mindent magára mixel...tényleg nem bírom felfogni, hogy vehetett fel ehhez a szetthez egy nike mellényt, lehet vakon nyúlt a szekrénybe.és kedved névtelen kommentelő, aki 3 bejegyzésen át osztja az észt, hogy MI legyünk nőisebbek, felhívom rá a figyelmedet, hogy ez a mellény ezzel a szettel, minden , csak nem nőies.üdv

    VálaszTörlés
  16. az egész bejegyzés nem arról szól hogy neked vagy bárkinek személy szerint tetszik-e a flóra vagy a stílusa de szerintem ezt simán meg lehet érteni ha elolvasod.

    két kommentet írtam, de gondolom látod a dátumból.

    puszi és béke veled

    VálaszTörlés
  17. "A ruhája többet ér mint az olcsó jellemetek!"
    Bravó bazdmeg! Kiküldeném a földre kapálni, hogy megtudja mi az a munka, és mivel lehet pénzt keresni (mert ugye tudjuk, hogy a flóra életében nem dolgozott)

    VálaszTörlés
  18. Az ötlet jó volt, csak a kivitelezés nem. Elegáns ruhához nike sportmellény? á-ááá
    Némi építő kritika : A pózaidon van még mit javítani, nézegettem a régebbi bejegyzéseidet, akkor még hogy úgy mondjam "normális" pózban voltál, egyszerűek, semmi erőltetett nem volt bennük. Most ezek az esetlen beállítások elterelik az olvasó figyelmét a ruháról. Ezen változtathatnál.
    By the way attól még hogy nem modellalkat felvehet leggings-et nem erről van szó, csak a "kényesebb" részeket kompenzálhatná egy hosszabb felsővel mondjuk.

    VálaszTörlés
  19. kérlek szokj le a hosszú színes körmökről, a szín nagyon is jöhet, de a méret szörnyű, agyonvágja a megjelenést
    van még mit tanulnod az esztétikáról, de van néhány outfit, ami nagyon bejön:)
    ja és drágáim, próbáljatok már örömöt találni a saját életetekben, higgyétek sok mindent lehet gucci nélkül is csinálni

    VálaszTörlés