2012. május 21., hétfő

Awaited Exams









Now, that it's finally time for exams, the questions of clothing seems totally inadequate. In these long weeks all you need is a small warderobe with the most comfortable stuff, clothes which you can forget you're actually wearing, and a huge bag to carry all the equipments for the self-terror (like...BOOKS). This outfit is mainly based on classic menswear pieces, and some details, like the slip-on shoe give a preppy, Ivy League edge, just to help getting into the mood.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha beüt a vizsgaidőszak, olyannyira crazy leszek, hogy -bármennyire is elfogadhatatlanul hangzik-, még öltözködni se nagyon van kedvem. Szerencsére már eljutott a világ odáig, hogy a kényelembe is belecsempészhetjük a so-called fashiont és egy kicsit megritkított ruhatárral (bye bye stilettos) járjuk végig a "várva-várt" vizsgákat.
Ezért úgy gondoltam, hogy elmegyek a mindig kényelmes férfi ruhatár felé (persze csak elméletben) és hagyom, hogy a mokaszinnal és a bő inggel érvényesüljön az uomo hatás.

Sweater: Topshop
Shirt: Mango
Jeans: Gas
Ray Ban Outdoorsman Road Spirit
Ray Ban Outdoorsman

8 megjegyzés:

  1. egyre jobban szétfolysz...

    VálaszTörlés
  2. Látom fényképezkedni azért van időd.Kemény lehet a vizsgaidőszak arrafelé!

    VálaszTörlés
  3. nekem csak azért nem tetszik az összeállítás, mert eltűnik benne az alakod :/ a pulcsi meg a bő ing fatörzs hatást kelt...

    VálaszTörlés
  4. Szétfolyik? Hol látod azt , hogy szétfolyna? A ruha miatt tényleg eltűnik egy kicsit az alakja, de nem kövér.
    A BCE-n tényleg kemény a vizsgaidőszak, de ez függ attól is, hogy ki melyik karra illetve szakra jár...ne általánosíts!

    VálaszTörlés
  5. Attól, hogy vizsgaidőszak van még nem azt jelenti, hogy egész nap ki sem mozdulsz otthonról..Kell néha egy kis pihenő is:)Egyébként meg szerintem sokan szeretnének ennyire szétfolyni..-.-

    VálaszTörlés
  6. azért hívják fővám téri szabadidőközpontnak? egy oda járó ismerősöm definiálta magukat így, szóval csak tudja:)

    VálaszTörlés
  7. Nyugodtan meg lehet próbálkozni vele..Bár a kommentjeidből eléggé úgy jön le, hogy csak irigykedsz:)De ez a blog egyébként sem arról szól, hogy bizonyos iskolákat minősítsünk, hanem a DIVATRÓL, ha még nem tűnt volna fel..és ha nem tetszik, nem kell nézni:) Csak egy jó tanács;)

    VálaszTörlés
  8. csak irigykedik h nem oda jár, mellesleg megjegyzem nem olyan könnyű oda bekerülni szerény véleményem szerint...

    VálaszTörlés