2012. május 1., kedd

Rather Summer



3 megjegyzés:

  1. szia. most láttam először a blogodat, ha nem haragszol meg, megosztom a véleményem :)

    először is imádom h alig hordasz sminket :) nagyon szép az arcod és jó látni h nem sminkelik agyon magukat a lányok (legalábbis azok akiknek nincs szükségük rá). látszik, hogy olvasol külföldi blogokat és ismersz tervezőket (pl. ott van Helmut Lang akinek odavagyok a kabátjaiért, de még nem nagyon olvastam magyar blogon róla), szerintem rengeteg jó külföldi divatblog van. egy régebbi kommentben olvastam, hogy írtad: itthon nem "készek" még az emberek a divatra és ez sajnos így is van. én magam nagy Nicole Richie rajongó vagyok, az ő stílusáról olvasok a legtöbben és hiába tetszik sok minden amit hord, tényleg nem lehet itthon úgy öltözködni, mint pl. Hollywoodban mert a magyarok egyszerűen nem vevők rá. amit én divatosnak tartok azt ők kinevetik :) ezzel valahol nincsen semmi baj, én próbálom elfogadni, hogy nem vehetek fel bármit (főleg mert BKV-n és metrón más azért :) ), de azért igyekszem kialakítani a saját stílusomat.
    én azt tanácsolom, hogy valahol legyen meg a saját stílusod és nyugodtan vedd fel amit szeretnél, de azért figyelj arra is, hogy mi az ami beleillik a budapesti divatba. inkább egyszerűbb ruhákat vásárolj és a kiegészítőkkel játssz.

    és gratulálok a bloghoz, csináld csak tovább!

    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anna!

      Köszönöm, hogy írtál, örülök hogy elmondtad a véleményed!

      Törlés
  2. Neeee! Ne a stílusosak alkalmazkodjanak a közízléshez, az átlagosakhoz, a magyarokhoz! Én hiszek abban, hogy ha egyre több jó példa (lsd.: Flóra) lesz az igényes, "nagyvilágibb" és valóban stílusos mindennapi megjelenésre az utcán, akkor fejlődni fog a magyar férfiak és nők ízlése egyaránt. Úgyhogy alkalmazkodjon a közízlés a stílusosakhoz! Bátran, előre!:-)
    K.

    VálaszTörlés