2012. augusztus 12., vasárnap

White and Gold the Summers IT

SAmikor már minden boltban kényszeredetten próbának megszabadulni a nyárról ottmaradt daraboktól, és amikor szinte second-hand áron juthatunk bizonyos termékekhez, jogosan kérdezhetitek, hogy miért a szezon elmúltával kezdek el beszélni a nyár tuti darabjáról. Nos, csak azért, mert nem egynyári trendről van szó, sokkal inkább az "érdemes beruházni" kategóriáról, ráadásul kicsivel több energiabefektetéssel ilyenkor szerezhetjük be a reálishoz legközelebb álló ár-érték arányban kedvenc fast fashion márkáinkat. 
A tavalyi megvadult colour blocking után idén kicsit letisztultabban érkezett meg az új kollekció, ahol mintha fehérrel keverték volna az élénk színeket (ezzel sok pasztelt kapva). Persze képzelt katalizátorszerepe mellett, örök csillagként, maga is főszerepben marad.
Ha divattoposzokban szeretnék fogalmazni, akkor a fehér az őszi-téli fekete nyári manifesztációja, azaz: NÉLKÜLÖZHETETLEN! Kell valami, ami kiemeli a nyári bronzos bőrt és ami arannyal (vagy bármilyen más árnyalattal, anyaggal, de én személy szerint az említettet oroszos szigorral hordom télen-nyáron) is jól működik. 
Nos, aki még nem rendelkezik egy "kis fehérrel", az vegye hátára a várost és kutasson még néhány darabért, mert garantáltan jövőre is tökéletes lesz!

Napszemüveg: Gucci
Fehér overál: Zara
Cipő: Zara
Photo: Akos T.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése