2012. október 7., vasárnap

BLUEManapság köztudottan nem kell messze mennünk, ha egy kis inspirációra vágyunk. Elég ha megnézzük -hogy csak néhányat említsek - egyik  nagy kedvencem Tommy Ton street style coverage-ét, amik dugig vannak töltve kedvenc témáival (és egyben az enyémekkel is), olyan "kis" neveket magukba foglalva, mint Anna Dello Russo, Carine Roitfeld...(http://jakandjil.com/).Vagy esetleg nyugodtan benézhetünk Scott Schuman nem mindennapi világába (http://www.thesartorialist.com/), ahol garantáltan nem maradunk "éhesen".
Számukra mi is lehetne jobb forrás, mint az éppen aktuális fashion week-ek, amikor én is megszállottan figyelem az eseményeket és töltöm fel magam újabb és újabb ötletekkel, amiket mindig próbálok a saját nyelvemre lefordítani. 
Valahogy ez az összeállítás is így született meg és ha csak Budapesten is, de próbáltam magam éppen egy Mercedes-ből kiszállva Párizsba képzelni.:)

Cipő: olasz kincs Padovából
Nadrág&Blézer: Zara
Póló: Zara
Szemüveg: Gucci
Virágos karkötő: Mango
Photo: Silye G.
4 megjegyzés:

 1. Nagyon jó ez a kék összeállítás! Intenzív és vibráló! :)

  VálaszTörlés
 2. i absolutely love this outfit. the shoes are beautiful!!..
  you have an amazing style and you're so gorgeous.
  now following your blog
  xo

  VálaszTörlés
 3. Milyen gyönyörű lábaid vannak :O :)

  VálaszTörlés
 4. Hi,
  I am from Virat Bharat I saw This Blog. This Is very Informative to our Youth. Really Good If you Want to see our Site You can easily Visit

  http://www.viratbharat.com/Technology/Technology_News.aspx

  Thanking You
  Puneet Kardam

  VálaszTörlés