2012. november 18., vasárnap

Ocelot









Tapasztalatom szerint az ocelot mintáról minden generációnak más a véleménye. Ezt leginkább a szüleimen veszem észre, akiknek határozott meggyőződésük, hogy ilyet csak az - hogy finoman fogalmazzak - utcalányok hordanak. Igen, valóban nehéz szép mintára találni és az is igaz, hogy könnyen túlzásba lehet esni, mivel nem egy variálható darabról van szó.
Nekem szerencsére mindig a Dolce&Gabbana kifutóin lejtő ruhadarabok jutnak eszembe, szóval mondhatnak a szülők akármit, nem fogok az ocelot mintától megválni!

Szoknya: Zara
Dzseki: Zara
Cipő: Zara
Photo: Robert Sz. http://robertszabo.tumblr.com



16 megjegyzés:

  1. úristen.
    gepárd szoknyába betűrni a feliratos pólót(ami még csak nem is vicces), 10 kiló fuksszal meg egy döglött rókával. gratulálok!!
    a világ megérett a pusztulásra.
    legalább legálisan tartózkodtál a tetőn?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én pedig neked gratulálnék,hogy ennyire fogékony vagy a divat iránt.biztosan jó a stílusérzéked:))

      Törlés
    2. valóban, tökélyre fejlesztettem a divattal kapcsolatos közönyöm. a fogyasztói társadalom felesleges vívmánya: vedd meg a legújabbat, dobd el a régit.ezen kívül az embereket zombivá transzformálja: egyél,vásárolj,szexelj csá :D és így fullad a saját mocskába az emberiség a 21. század derekán. amíg ezt leírtam rájöttem, hogy ez már nem közöny :D

      Törlés
    3. nem kell mindig a legújabb, meg is zenésítették: http://www.youtube.com/watch?v=QK8mJJJvaes

      Törlés
  2. Miért kommentel, ill. néz egy divatblogot, olyan ember, akinek nincs stílusérzéke v. nem ért hozzá, s csak fikázni jön?
    Flórának igazán kifinomult stílusérzéke van, ez a szett jobban nem is sikerülhetett volna...

    VálaszTörlés
  3. Kár hogy névtelenül írtál, pedig szívesen röhögnélek körbe nyilvánosan is, bár maximum 16 éves lehetsz hogy egy divatblogra jársz észt osztani, a 'gepárd szoknya' meg a 'döglött róka' gondolom meghaladja a kis sablon elképzelésed az öltözködésről, nehogy megerőltesd magad inkább menjél szedjél hangyát boxkesztyűvel! :)
    (Btw a gepárd még mindig pöttyös, ezt párduc mintának hívják...)

    Flóra, ez a szett tökéletes, te lettél az új kedvenc bloggerinám! :)

    VálaszTörlés
  4. érdekes tények:

    Tudjátok, miért ilyen morcos a lány feje a képeken? Még ő sem érzi jól magát ezekben a ruhákban. Akárki akármit mond, engem nem győz meg :D
    Hogy húzhatja a fülét az az izé.

    Tudjátok mi a baj a stílus érzékem piszkálásával meg úgy általában a divatosság fogalmával? Ugyanaz a helyzet, mint amikor egy diktatúra saját legalitását igazolja. Mindenki tudja, hogy az emberek egy szűk köre profitál az egészből a többi meg meghalhat. Hiába mondod nekem, hogy ez meg az a divatos, amikor semmi értelme nincs.

    Tudjátok kinek a hóbortja a divat?
    A gazdag és elkényeztetett leánykáké, a megkeseredett, gonosz öregasszonyoké, és tejfeles szájú buziké.
    Egy biztos, kapát képen sem láttak, nem hogy dolgoztak volna vele.

    Tudjátok mi volt a véleménye az ocelotoknak az ocelot mintáról 59 generáció óta? Hát kurvára nem örülnek neki, ha nem oceloton látják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínűleg azért "morcosak" a kifutón lépkedő modellek is mert éppenséggel utálják és feszélyezve érzik magukat az éppen rájuk adott minőségi anyagokból készült, nagy gonddal (és sokszor kézzel) elkészített designer darabokban. Logikus! :D

      Flóra ne foglalkozz az ilyen hozzászólásokkal, a megjegyzés stílusából látszik hogy nem egy nagy divatszakértővel van dolgunk. Szuper amit csinálsz és csak így tovább! :)

      Törlés
    2. tény, hogy az emberek 96,4%-ának jobban áll a mosoly (még egy ilyen hót rideg helyzetben is, mint a divatfotózás), mint ez a morcos gepárdpofa. nem tudom eldönteni, hogy az utolsó képen az "égessétek porig, a menekülő gyerekeket se kíméljétek" vagy a "mikor megyünk már haza" arckifejezés látható

      Törlés
  5. Szerintem jó lett volna a szett,ha nem aggatod magad tele ennyi közönséges ékszerrel!

    VálaszTörlés
  6. Az mióta tény, hogy a divat a "A gazdag és elkényeztetett leánykáké, a megkeseredett, gonosz öregasszonyoké, és tejfeles szájú buziké" ? Ma már pár ezer ft-ból is fellehet stílusosan öltözni, csak nyitott szemmel kell járni, foglalkoztasson az, hogy kinézz valahogy, és vedd a fáradságot megkeresni a hozzád illő ár/minőség/stílus hármast.
    hajrá Flóra, just keep on :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon jól megfogalmaztad az elveimet!:)

      Törlés
  7. Szia! Megkérdezhetem, hogy a nyaklánc milyen márka? Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nyílt egy bolt a Mester utca elején az a neve hogy Cucc és egy francia pasié, akinek a testvére ékszertervező Párizsban és tőle hozza az ékszereket...nekem nagyon tetszenek szerintem érdemes benézni:)

      Törlés
  8. szió! a pólót hol szerezted? nagyon szuper:)

    VálaszTörlés
  9. szerintem azért csinálod ezt a blogot, mert nem kufircolsz eleget! a divatvilágban gondolom csak olcsó buzeránsok vesznek körül, akik inkább egymást kúrják seggbe helyetted. szerintem a sok kritika ellenére nem nézel ki olyan rosszul, úgyhogy szívesen helyrehozom a szexuális életed! :D

    VálaszTörlés