2014. október 4., szombat

F&F With Me










Ha bárkinek még lennének előítéletei azzal kapcsolatban, hogy hol vásárol, hát őszintén megkérem hogy felejtse el őket. Mert tudniillik, ma már nem az az igazán cool, ha, tetőtől talpig designer darabokba burkolózunk. Mi is abban az izgalom?Bemegyünk, megveszünk egy tökéletesen, mások által megkomponált szettet és PONT. Hol van a kreativitás, amiről tulajdonképpen ez a műfaj igazából szól?
Persze Hölgyeim és Uraim nem szeretnék bort inni és vizet prédikálni, mert természetesen én is megveszek a híres tervezők által kreált darabokért, de valahogy ugyan úgy imádok rábukkanni valami olyan kincsre is, ami ár-érték arányban sokkal inkább a toppon van.
 És az F&F pont ilyen.
 Luxusmárkát kialakítani lejárt lemez. Megtalálni azt, hogy egy márka  mivel lehet a mai világban egyedi, menő. Azzal, hogy igényes darabokat árulnak egy mindenki számára elérhető környezetben, talán egy újabb kaput nyit a jó ízlés felé, nem beszélve arról, hogy szakmailag is egy igazán eredeti ötlet. 
Leginkább azt tanácsolnám, hogy tanuljunk meg kombinálni, látni, ne pedig fejvesztve költekezni, mert a divat múlandó...

Ruha: F&F
Melltaró, Bugyi: F&F
Táska: Moschino
Cipő: Primadonna
Öv: Mango
Gyűrűk: Zara, H&M
Smink: MAC, Kiko
Photo: Gellert Silye
Special thanks to Regina Sticz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése